P-plads markeringer - Synlig markering af elbilparkering, gæsteparkering, handicapparkering og reserverede P-pladser

Med tydelig og holdbar markering af P-pladser med ladestandere, P-pladser forbeholdt gæster, handicapparkering og P-pladser til bestemte biler bliver det nemmere for bilisterne at finde frem til disse pladser.  Som en af landets førende vejmarkeringsvirksomheder etablerer vi flotte og slidstærke markeringer af P-pladser til bestemte formål med en kombination af tokomponent belægning i klare farver og termoplast symboler, som er nemme for bilisterne at afkode.

Fremtiden er elektrisk
Flere og flere biler på de danske veje er enten hybridbiler eller elbiler, og dermed stiger efterspørgslen efter parkeringspladser med ladestandere. Hos os kan du få inspiration, vejledning og hjælp til at etablere en tydelig markering af sådanne særlige P-pladser.

En grønmalet parkeringsbås med et hvidt eller farvet symbol placeret ovenpå er en flot og synlig løsning til P-pladser med ladestander. Det er en let genkendelig type markering, som minder bilisterne om, at elbiler og hybridbiler er det grønne valg. 

Den grønne P-plads med ladestander skiller sig ud fra resten af ​​parkeringsområdet og omgivelserne. Dette gør det naturligvis nemmere for bilisten at finde en passende parkering. Desuden giver det også mulighed for at skabe opmærksomhed omkring din by eller din virksomhed som værende fremsynet og miljøbevidst.

P-pladsen, der skiller sig ud
Det er også meget lettere at finde den nærmeste handicapparkering, gæsteparkering eller den særligt reserverede plads, når P-pladsen er markeret med en iøjnefaldende farve. 

Et blåt parkeringsfelt med tekst eller symbol ovenpå fremhæver handicapparkeringen, gæsteparkeringen eller den parkering, som er reserveret til medarbejderens firmabil. 

Mulighederne for design af de særlige parkeringspladser er uendelige.

P-plads udføres af vore dygtige håndværkere
Med vores forskellige typer af tokomponent belægning kan du nemt få de særlige parkeringspladser til at skille sig ud samtidig med, at du får en slidstærk overflade. 

Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at levere en smuk og selvforklarende P-plads, og med omhyggeligt håndelag udføres arbejdet altid til kundens fulde tilfredshed.

Tydelig vejledning med PREMARK-symboler
Symboler i termoplast giver kontrast til den farverige belægning på P-pladsen og er en ideel måde at guide bilisterne – til gæstepladsen, til handicapparkeringen, til ladestandere eller til P-pladsen, som er reserveret til netop hans eller hendes bil. 

Vi etablerer P-pladserne med et bredt udvalg af PREMARK-symboler. PREMARK-symbolerne er kendt for deres gode holdbarhed og er udviklet til permanent brug udendørs. De har stor effekt oven på en farvet belægning og skaber en iøjnefaldende og praktisk vejledning for bilisterne. 

Sammen med vores leverandør har vi også mulighed for at specialdesigne, fremstille og montere symboler, som er unikke for netop dit P-anlæg.

  • P-Plads markeringer
  • El-bil P-plads

  • Gæste P-Plads

  • Firma/logo P-plads

Kontakt os for mere info
Johnny Damm
CSO - Sjælland & Øerne
Johnny Damm
+4542148313
Lars Thomasen
Salgschef - Syd & Nord Danmark
Lars Thomasen
+4542148306