Safe-R-Grip - Farverig kørebaneafmærkning, der øger trafiksikkerheden

Som en af Danmarks førende virksomheder inden for kørebaneafmærkning følger vi naturligt med i udviklingen inden for dekorative belægninger. Vi forhandler med verdens førende producenter af råvarer til kørebaneafmærkning. Det betyder, at vi har et meget alsidigt produktsortiment, og at vi er godt klædt på til at rådgive og vejlede vores kunder om valg af produkt.

Vores dekorative belægninger, Safe-R-Grip, kan inddeles i følgende tre grupper:

Termoplast – den billige kørebaneafmærkning
Termoplasten kender vi fra de blå cykelfelter. Den er nem at håndtere og er den billigste her og nu løsning. Der hvor den benyttes, vil den have en levetid på 1-2 år. Alt efter trafikintensiteten. Garantiperioden er på 1 år.

2-komponent belægning – den økonomiske kørebaneafmærkning
2-komponent belægninger åbner en verden af farvemuligheder, da produktet kan bestilles i netop den RAL-farvekode, man ønsker. Slidstyrken er højere end ved almindelig termoplast og 2-komponent belægning kan derfor med fordel benyttes som alternativ til termoplast. 2-komponent belægning er også særligt velegnet til pladser og parker, hvor der ønskes markerede gang- eller cykelarealer.

Levetiden anslås til 3-4 år med en garantiperiode på 2 år. 2-komponent belægning vil derfor være billigere end termoplast set over hele levetiden.

2-komponent belægning med afstrøning – den bedste kørebaneafmærkning
Hvis man ønsker den absolut bedste løsning til kørebaneafmærkning anbefaler vi 2-komponent belægninger med afstrøning, der kan bruges på de mest trafikintensive steder. 2-komponent belægninger med afstrøning er specielt velegnet til at farvelægge belægninger for at øge trafiksikkerheden, som for eksempel blå cykelfelter, røde hævede flader og opmærksomhedsfelter. Produktet kan også bruges som alternativ til overfladebehandling på steder, hvor overfladebehandlingens lave slidstyrke ikke er tilstrækkelig – eksempelvis på grund af intens trafik og krøjende lastbiler.

Med en 2-komponent belægning med afstrøning kan man have samme belægningsoverflade gennem hele vejforløbet. Hvis kørebaneafmærkning udføres med en hvid skærve vil den desuden have samme holdbarhed som den øvrige belægning.

Levetiden på 2-komponent belægninger med afstrøning er på 5-8 år med en garantiperiode på 4 år. 2-komponent belægning med afstrøning er derfor den billigste løsning set over hele levetiden.

  • Kørebaneafmærkning

  • Termoplast

  • 2-komponent belægning

  • 2-komponent belægning med afstrøning

Kontakt os for mere info
Johnny Damm
CSO - Sjælland & Øerne
Johnny Damm
+4542148313
Lars Thomasen
Salgschef - Syd & Nord Danmark
Lars Thomasen
+4542148306