Eurostar Danmark bliver Saferoad Services

Published on marts 27, 2024

Eurostar Danmark bliver Saferoad Services

Jesper Wraae-Bess
Jesper Wraae-Bess

Medarbejderne hos Eurostar Danmark er for nogen tid siden begyndt at tage arbejdstøj med Saferoad-logoet i brug. Den 1. april 2024 bliver Eurostar til Saferoad Services.

Med det nye navn, Saferoad Services, signalerer Eurostar sit tilhørsforhold til Saferoad Gruppen (https://www.saferoad.com/).

”Saferoad Gruppen er en af Europas førende leverandører af vejsikkerhed. Virksomheden har mere end 75 års historie. Denne historie har Eurostar været en del af siden 2004,” siger adm. direktør Jesper Wraae-Bess.

Eurostar har markeret sig som innovative specialister indenfor vejmarkering i Danmark. Det er kun naturligt, at selskabet nu tager samme navn som den koncern, det er en del af. 

”Dermed bliver det synligt, at vi har netværket, viden og finansiel styrke til at være på forkant med innovation, kvalitet og kompetencer indenfor fremtidens løsninger til trafiksikkerhed og infrastruktur,” siger Jesper Wraae-Bess.

En del af en stor familie
Saferoad Services har ca. 80 specialiserede medarbejdere i Danmark, som planlægger og udfører vejmarkeringer i hele landet ud fra adresser på Sjælland, Fyn og i Jylland. 

Tilsammen har Saferoad Gruppen mere end 2.500 medarbejdere fordelt på et halvt hundrede adresser rundt i mere end 21 europæiske lande.

”Saferoad Services skal fortsætte det gode samarbejde med danske kommuner og vejdirektoratet om at udvikle og udrulle vejmarkeringer. Vi skal hele tiden tilstræbe at forbedre trafiksikkerheden og gøre vejnettet klar til stadig mere intelligente køretøjer,” siger Jesper Wraae-Bess. 

De senere år har Eurostar desuden i stigende grad også leveret markeringer til private veje, P-pladser og logistikejendomme samt dekorationer til legepladser m.v. Dette vil også blive et forretningsområde for Saferoad Services.

Viser vejen til CO2-reduktion
Som et mindre selskab i Saferoad Gruppen, der agerer på et mindre marked, har Saferoad Services mulighed for at afprøve ny og renere teknologi. Det gælder fx de efterhånden mange investeringer i mindre og eldrevne biler og el-trailere til vejmarkering, som Eurostar har foretaget de senere år. 

”Vi er allerede kommet langt med at nedbringe CO2-udledningen fra vores arbejde. Det gør vejmarkeringen i Danmark mere klimavenligt, og samtidig viser vi vejen for vores kolleger på de større, europæiske markeder. Og det vil vi fortsætte med,” siger Jesper Wraae-Bess.

Inspiration og udvikling af trafiksikkerhed
Det er Saferoads mission at udvikle innovative og bæredygtige løsninger, der bidrager til at reducere antallet af dræbte og alvorligt tilskadekomne i trafikken. 

”Alle os, som arbejder i Saferoad, ønsker at beskytte og støtte folk på farten – uanset om de er til fods, på cykel eller i bil. Det motiverer os at have den fælles mission,” siger Jesper Wraae-Bess.

Han forventer også, det bliver inspirerende og udviklende for Saferoad Services’ danske medarbejdere at rykke tættere på Saferoad Gruppen. Her er en omfattende viden og ekspertise blandt de mange kolleger i koncernen, som det er muligt at trække på. 

”Vi trækker på erfaringerne fra 2.500 kolleger i 21 lande, når vi skaber de mest sikre, bæredygtige og innovative trafiksikkerhedsløsninger på markedet,” siger Jesper Wraae-Bess.

Navn og logo udrulles løbende
Det nye navn er allerede synligt på medarbejdernes arbejdstøj, og hen ad vejen vil køretøjer og andet materiel også blive dekoreret med Saferoads logo, farver og typografi.

”Skiftet til Saferoads design kommer til at ske løbende hen over 2024, og i løbet af foråret får Saferoad Services en ny hjemmeside. Vi skifter e-mailadresser 1. april, men e-mails til vores gamle e-mailadresser viderestilles. Og vores telefonnumre forbliver uændret,” siger Jesper Wraae-Bess.